Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina
Imatge clínica Muntanya

Serveis odontològics

Els nostres serveis

Àcid hialurònic

A Clínica Muntanya oferim una àmplia gamma de serveis odontològics a Granollers, incloent tractaments d'àcid hialurònic per millorar la salut i l'aparença de la pell i els teixits tous de la boca. L'àcid hialurònic és una substància natural present al cos humà que ajuda a hidratar i donar volum a la pell i als teixits. Al camp de l'odontologia, s'utilitza per tractar problemes com les arrugues als llavis i el contorn de les galtes, així com per millorar l'aparença de les genives. El nostre equip d'especialistes en odontologia està capacitat i experimentat en l'ús d'àcid hialurònic per ajudar els nostres pacients a aconseguir un somriure més saludable i atractiu.

Imatge mèdic sostenint una xeringa
Imatge d'un dentista atenent un pacient

Neteges bucals

Oferim serveis de neteges bucals per mantenir una bona salut bucal i prevenir problemes dentals futurs. El nostre equip d'higienistes dentals altament capacitats i experimentats utilitzen tècniques i eines avançades per remoure la placa i la tosca que s'acumula a les dents i genives. A més, oferim consells i recomanacions personalitzades per ajudar els nostres pacients a mantenir una higiene dental adequada a casa. La neteja dental regular també pot prevenir malalties periodontals i càries dentals.

Servei d'urgència

A Clinica Muntanya oferim serveis d'urgència per a situacions dentals inesperades que requereixen atenció immediata. Ens esforcem per atendre els nostres pacients el més ràpid possible per alleujar qualsevol dolor o incomoditat que puguin estar experimentant. El nostre equip de dentistes altament capacitats i experimentats està equipat amb tecnologia i eines d'avantguarda per fer tractaments d'emergència efectius i eficients.

Imatge d'instruments odontològics
Imatge aparells invisibles i instruments odontològics

Bruxisme i ATM

El bruxisme i l'ATM són trastorns que poden afectar la salut dental i el benestar general d'una persona. A Clinica Muntanya som especialistes en brindar solucions efectives per a aquests problemes. Els nostres experts en odontologia poden ajudar a diagnosticar i tractar el bruxisme, un hàbit involuntari d'estrènyer o grinyolar les dents que pot causar mal de cap, mal de coll i fatiga muscular. A més, també podem ajudar a tractar l'ATM, una afecció que afecta l'articulació temporomandibular i pot causar mals de cap, mal d'orelles i dificultat per obrir i tancar la boca.

Fluoracions

A Clinica Muntanya oferim aquest servei odontològic per protegir les teves dents contra la càries i enfortir l'esmalt dental. La fluoració consisteix en l'aplicació de fluor a les dents, ja sigui en forma de gel, escuma o vernís. Aquest tractament ajuda a reduir l'aparició de càries i a prevenir-ne l'avenç, especialment en nens i adults amb alt risc de càries. A més, és una tècnica ràpida i senzilla que no causa dolor ni incomoditat. A la nostra clínica, comptem amb professionals altament capacitats i equips d'última generació per oferir fluoracions segures i efectives als nostres pacients.

Imatge pacient fent-se una fluoració
Imatge de de torn odontològics

Extraccions

Oferim serveis d'extracció dental realitzats per professionals altament capacitats i amb una àmplia experiència en el camp de l'odontologia. Comprenem que l'extracció dental pot ser una experiència estressant per a molts pacients, per això ens assegurem d'oferir un ambient còmode i segur perquè els nostres pacients se sentin còmodes i tranquils durant el procés. El nostre objectiu és fer que el procés dextracció sigui el més fàcil i sense dolor.

Obturacions i reconstruccions de dents

A Clinica Muntanya som especialistes en obturacions i reconstruccions de dents. Aquest tractament és ideal per a aquells pacients que tenen càries o dents trencades. Les obturacions es fan amb materials d'alta qualitat i durabilitat per restaurar la funció i l'aparença natural de les dents afectades. En casos de dents trencades, es pot realitzar una reconstrucció dental que consisteix en la col·locació d'una corona o funda sobre la dent per protegir-la i millorar-ne l'aparença.

Imatge de pròtesi bucal

Els nostres serveis

Demana una cita i rep el millor tractament odontològic

Clinica muntanya utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Clinica muntanya no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.