Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina
Imatge clínica Muntanya

Implants dentals amb càrrega immediata

Què és un implant de càrrega immediata?

A Clinica Muntanya som especialistes en implants dentals amb càrrega immediata, una tècnica avançada que permet col·locar implants i dents artificials en una sola visita. Aquesta tècnica és ideal per a pacients amb os dental saludable i suficient, els nostres especialistes treballen en estreta col·laboració amb els pacients per desenvolupar plans de tractament personalitzats. Utilitzem tecnologia de darrera generació per garantir la precisió i efectivitat dels nostres tractaments a Granollers.

Imatge Il·lustrativa d'implant dental
Imatge de mandíbula

Com es realitza la col·locació?

La col·locació d'implants dentals amb càrrega immediata implica col·locar els implants i les dents artificials en una sola visita. Es realitza una avaluació dental, es col·loca l'implant a la cirurgia, i es col·loca una dent artificial temporal a l'implant. Posteriorment, es col·loca la dent artificial permanent en una visita de seguiment. La tècnica de càrrega immediata no és adequada per a tots els pacients i cal una avaluació acurada per determinar si és una opció viable. A Clinica Muntanya, els nostres especialistes en implants dentals amb càrrega immediata treballen en estreta col·laboració amb els pacients per desenvolupar plans de tractament personalitzats.

Quan està indicada la càrrega immediata?

Els implants dentals amb càrrega immediata són una opció viable per a pacients que tenen una quantitat i qualitat adequades d'os dental a l'àrea de l'implant. També pot ser una bona opció per a aquells que volen una solució de reemplaçament dental ràpida i efectiva. Tot i això, cada cas és únic i es requereix una avaluació acurada per determinar si la tècnica de càrrega immediata és la millor opció per a un pacient en particular. A Clinica Muntanya, els nostres especialistes en implants dentals amb càrrega immediata treballen en estreta col·laboració amb els pacients per desenvolupar plans de tractament personalitzats que s'adaptin a les vostres necessitats i objectius de salut dental individuals.

Beneficis dels implants dentals amb càrregues immediates

Els implants dentals amb càrrega immediata ofereixen una solució ràpida i estèticament agradable per substituir dents perdudes. Tenen una taxa d'èxit comparable a la dels implants tradicionals, redueixen el risc de complicacions postoperatòries i ofereixen una recuperació més ràpida després de la cirurgia. Aquests beneficis fan dels implants dentals amb càrrega immediata una excel·lent opció per a aquells que necessiten una solució de reemplaçament dental ràpida i efectiva.

Demana una cita i rep el millor tractament odontològic

Clinica muntanya utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Clinica muntanya no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.