Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina
Imatge clínica odontològica Muntanya

Especialistes en ortodòncia

Serveis d'ortodòncia
Imatge d'instruments odontològics

Ortodòncia amb brackets

La ortodòncia amb brackets és un tractament comú i efectiu per corregir la posició dels dents i la mandíbula. Oferim brackets personalitzats i tecnologia avançada per garantir la precisió i efectivitat del tractament. Els nostres especialistes en ortodòncia treballen estretament amb cada pacient per garantir la seva comoditat durant tot el procés. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per programar una consulta i discutir les vostres opcions de tractament.

Imatge de Mandíbula amb brackets

Ortodòncia invisible

La ortodòncia invisible és una tècnica innovadora i altament efectiva per corregir la posició dels dents i la mandíbula sense utilitzar brackets ni fils. Oferim tractaments personalitzats utilitzant tecnologies avançades per garantir la precisió i efectivitat. Poseu-vos en contacte amb les nostres especialistes en ortodòncia a Granollers per discutir les vostres opcions de tractament i descobrir si la ortodòncia invisible és adequada per a vosaltres.

Els nostres serveis

Demana una cita i rep el millor tractament odontològic

Clinica muntanya utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Clinica muntanya no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.