Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina
Imatge clínica Muntanya

Especialistes en Periodòncia

Què és la periodòncia?

La periodòncia és una branca de l'odontologia que s'enfoca en la prevenció, el diagnòstic i el tractament de malalties que afecten les estructures de suport de les dents, com les genives i l'os alveolar. Aquestes malalties poden portar a la pèrdua de dents i dany irreversible a les genives i ossos. Els especialistes en periodòncia s'encarreguen d'avaluar la salut periodontal dels pacients i oferir tractaments per tractar i prevenir malalties periodontals, com ara la gingivitis i la periodontitis. A més, també poden oferir tractaments per millorar l'estètica de les genives i el somriure del pacient. A la nostra clínica, som especialistes en periodòncia i oferim solucions personalitzades per a cada pacient, utilitzant tecnologia avançada i tècniques d'avantguarda per garantir la màxima precisió i efectivitat en els nostres tractaments.

Imatge pacient sent atès en consultori odontològic
Imatge de la boca de pacient

Principals símptomes

Els símptomes més comuns de la malaltia periodontal inclouen inflamació, envermelliment i sagnat de les genives, mal alè persistent, sensibilitat dental, i pèrdua de dents. En les primeres etapes de la malaltia, els símptomes poden ser lleus o fins i tot no presentar-se, per la qual cosa és important fer revisions regulars amb un periodoncista per detectar qualsevol problema a temps.

Factors de risc de malalties de genives

Hi ha diversos factors que poden augmentar el risc de desenvolupar malalties de genives, també conegudes com a malalties periodontals. Un dels factors més importants és la higiene dental deficient, cosa que pot provocar l'acumulació de placa i bacteris a les dents i genives. Altres factors de risc inclouen el tabaquisme, la diabetis, l'estrès, la mala alimentació i la predisposició genètica.

Tractament de la periodòncia

El tractament de la malaltia periodontal varia segons la gravetat de l'afecció, des d'una neteja profunda i raspat i allisat radicular fins a cirurgia periodontal en casos avançats. A més, és fonamental seguir una bona cura dental a casa i tenir una dieta saludable per prevenir i controlar la malaltia periodontal. Podeu venir a la nostra clínica amb els nostres especialistes en periodòncia a Granollers per a un seguiment.

Demana una cita i rep el millor tractament odontològic

Clinica muntanya utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Clinica muntanya no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.