Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina
Imatge clínica Muntanya

Especialistes en Odontologia conservadora

Serveis d'odontologia conservadora a Granollers
Imatge de Metge odontològic

Endodòncia

Com a especialistes en odontologia conservadora, a Clinica Muntanya oferim tractaments com l'endodòncia, per tal de preservar l'estructura natural de les dents. Aquest procediment és comú per eliminar infeccions i salvar la dent. Amb tecnologia avançada i tècniques suaus, el nostre equip cerca garantir una experiència còmoda i exitosa per a cada pacient.

Imatge de radiografia odontològica

Periodòncia

Els nostres especialistes en odontologia conservadora, ofereixen tractaments efectius per prevenir, diagnosticar i tractar malalties periodontals. Des de neteges regulars fins a tractaments avançats, el nostre equip cerca preservar al màxim l'estructura natural de les dents per mantenir una salut bucal òptima.

Els nostres serveis

Demana una cita i rep el millor tractament odontològic

Clinica muntanya utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Clinica muntanya no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.