Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina
Imatge clínica Muntanya

Especialistes en Endodòncia

Què és l'endodòncia?

A Clinica Muntanya, som especialistes en endodòncia, un tractament que salva dents seriosament danyats o infectats a la polpa dental. Els nostres especialistes utilitzen tècniques i tecnologia avançada per garantir la màxima precisió i comoditat per al pacient. Confia en nosaltres per a una atenció dental dʻalta qualitat i preservar al màxim lʻestructura natural de la dent a Granollers.

Imatge clínica Muntanya
Imatge clínica Muntanya

Per què es realitza una endodòncia?

Com especialistes en endodòncia, el tractament dental es realitza per salvar les dents seriosament danyades o infectades a la polpa dental. L'endodòncia implica l'eliminació acurada de la polpa dental malalta i el reemplaçament amb un material de farciment per evitar futures infeccions i protegir l'estructura natural de la dent. A la nostra clínica a Granollers, utilitzem tecnologia avançada i tècniques innovadores per garantir una experiència de tractament efectiva i còmoda per als nostres pacients.

Tipus d'endodòncia

Un tractament dental que pot incloure diferents tipus segons la necessitat del pacient. Entre ells hi ha l'endodòncia convencional, l'endodòncia quirúrgica i la reendodòncia. L'endodòncia convencional és la més comuna i s'utilitza per tractar la infecció a la polpa dental, mentre que l'endodòncia quirúrgica es fa en casos més complicats. La reendodòncia és un procediment que es realitza en cas que un tractament previ no hagi estat exitós. Els nostres especialistes en endodòncia estan altament capacitats per determinar el tipus d'endodòncia adequat per a cada pacient i proporcionar una atenció dental d'alta qualitat per aconseguir un somriure saludable i funcional.

Com és el procediment?

El procediment comença amb l'aplicació d'anestèsia local per adormir la zona i minimitzar qualsevol molèstia durant el tractament. Després, es realitza una petita obertura a la corona dental per accedir a la polpa. A continuació, s'utilitza una sèrie de llimes i eines especials per eliminar la polpa infectada o inflamada i netejar l'interior de la dent. Quan s'ha completat la neteja, s'omple l'espai buit amb un material de farciment i se segella l'obertura amb un empastament dental temporal. En alguns casos, es pot requerir una corona dental permanent per protegir i enfortir la dent. Podeu venir a la nostra clínica especialista en endodòncia a Granollers per a un seguiment.

Demana una cita i rep el millor tractament odontològic

Clinica muntanya utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Clinica muntanya no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.