Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina
Imatge clínica Muntanya

Especialistes en implants dentals

Serveis d'implantologia
Imatge de maqueta d'una mandíbula

Implants unitaris

A la nostra clínica dental a Granollers, som especialistes en implants unitaris personalitzats per substituir els dents perduts. Utilitzem tecnologia de vanguardia i treballem en estreta col·laboració amb cada pacient per dissenyar solucions adaptades a les seves necessitats i objectius de salut dental individuals. Contacti amb nosaltres per programar una consulta, descobrir els implants dentals i com podem ajudar-lo a aconseguir un somriure saludable que duri tota la vida.

Imatge de com és un implant dental

Ponts sobre implants

Com especialistes en implants dentals, ens enorgulleix oferir ponts sobre implants personalitzats que són una solució efectiva i duradora per substituir una o més dents perdudes. Treballem en estreta col·laboració amb cada pacient per dissenyar ponts dentals personalitzats que s'adaptin perfectament a la boca i proporcionin una aparença natural i saludable. A més, utilitzem tecnologia avançada i comptem amb un equip de dentistes altament capacitats i experimentats que s'asseguren que cada tractament sigui precís i efectiu.

Imatge clínica odontològica Muntanya

Implants de càrrega immediata

Els nostres especialistes en implants dentals a Granollers, ofereixen implants de càrrega immediata, una tècnica avançada que permet la col·locació de dents provisionals el mateix dia de la cirurgia. Com a especialistes en implants dentals, comptem amb un equip de dentistes altament capacitats i experimentats que utilitzen tecnologia d'avantguarda per garantir la precisió i l'efectivitat dels nostres tractaments. Si heu perdut una o més dents i busqueu una solució ràpida i efectiva per recuperar el vostre somriure i la seva funció masticatòria, els implants de càrrega immediata poden ser l'opció adequada per a vostè.

Els nostres serveis

Demana una cita i rep el millor tractament odontològic

Clinica muntanya utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Clinica muntanya no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.