Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina
Imatge clínica Muntanya

Especialistes en Pròtesis bucals

Especialistes en pròtesis bucales

Pròtesis bucals

Les pròtesis bucals són dispositius que s'utilitzen per substituir les dents naturals que falten o estan malmeses. Aquestes pròtesis estan dissenyades per restaurar l'aparença i la funció de la boca, millorant la qualitat de vida del pacient. A la Clínica Muntanya som especialistes en pròtesis bucals i oferim una varietat d'opcions personalitzades per satisfer les necessitats de cada pacient. Des de pròtesis removibles fins a pròtesis fixes, el nostre equip de especialistes altament capacitats treballa amb els pacients per dissenyar pròtesis que s'ajustin perfectament i es sentin còmodes a la boca.

Imatge de boca amb instruments odontològics
Imatge de boca amb instruments odontològics

Manteniment de les pròtesis bucals

Per mantenir les pròtesis dentals és important raspallar-la diàriament, remullar-la en aigua tèbia i netejar-la amb una solució específica per a pròtesis. També és important evitar aliments durs i enganxosos que puguin danyar-la i acudir regularment al dentista per comprovar-ne l'ajustament i la funcionalitat correctes. Podeu sol·licitar als nostres especialistes en pròtesis bucals a Granollers per a un seguiment.

Tipus de pròtesis dentals

Hi ha dos tipus de pròtesis bucals: removibles i fixes. Cada tipus de pròtesis té els seus avantatges i desavantatges, i l'elecció dependrà de les necessitats i característiques individuals de cada pacient.

Pròtesis mòbils

Poden ser retirades de la boca per a la neteja i el manteniment. Aquestes poden ser parcials, cobrint només algunes dents, o completes, reemplaçant tota la dentadura.

Pròtesis fixes

Són aquelles que s'ancoren permanentment a les dents o als implants dentals. Dins de les pròtesis fixes, trobem els ponts dentals i les pròtesis sobre implants.

Els nostres serveis

Demana una cita i rep el millor tractament odontològic

Clinica muntanya utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Clinica muntanya no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.